Gyakori kérdések

Kerékpárral érkeznénk, van e lehetőség zárt térben, biztonságosan tárolni a bicikliket? A szálloda kertjében található egy zárható kerékpártároló, ahol el tudják a bicikliket zárni!


Hogyan tudok Szép kártyával fizetni? Előleget és a szállás árát is lehetséges SZÉP kártyával utalni. Minden típusú SZÉP kártyát elfogadunk és bármelyik alszámláról lehetséges a fizetés.


Szeretném megkérdezni a szoba a háromágyas szobába egy gyermek elhelyezhető-e 3 felnőtt mellett? Sajnos a szoba mérete miatt már több ágy a szobába nem fér be. A szoba max. kapacitás 3 fő (gyerekkel együtt)


Törölközőt adnak-e a szobához? Igen


Mennyibe kerül a légkondi használata? A légkondi felár 4000 Ft/éj/klíma.


Félpanziót is lehet kérni? Sajnos a szállodában a vacsorázási lehetőség megszűnt


A parkolás ahogy olvastam 400 méterre felár ellenében lehetséges. Mennyibe kerül a magánparkoló 1 napra? Hol és mikor kell érte fizetnem? A parkolás a recepción kérhető. Az ára 3500 Ft/éj/autó. Érkezéskor lehet jelezni, ha szükségük van rá. Előre foglalni nem szükséges.


Most látom, hogy háziállatokat be lehet vinni. Tudna nekem bővebb tájékoztatást küldeni erről? Mik vonatkoznak a kutyákra, hova mehet be velem és hova nem? Háziállat a szálloda felár mellett hozható. A szálloda zárt éttermében nem lehetséges őket behozni. A strandra és a közösségi terekbe pórázzal igen. Siófokon állatot a vízbe vinni tilos.