A szállodában és környékén igénybe vehető hotel szolgáltatások:

A-Z INFORMÁCIÓK

Tájékoztatónk segítségével szeretnénk Önöknek bemutatni szállodánk széleskörű szolgáltatásait, illetve szeretnénk felhívni figyelmüket a legfontosabb tudnivalókra.

A szállodában és környékén igénybe vehető hotel szolgáltatások:

A-Z INFORMÁCIÓK

Tájékoztatónk segítségével szeretnénk Önöknek bemutatni szállodánk széleskörű szolgáltatásait, illetve szeretnénk felhívni figyelmüket a legfontosabb tudnivalókra.

Akadálymentesítés

Szállodánkban sajnos akadálymentes szoba nem található. A ház szolgáltató,- és közösségi terei önmeghajtott kerekesszékkel vagy segítséggel elérhetőek, a megközelíthetőséget liftek és akadálymentesített útvonalak segítik.

Allergén mentes termékek

A félpanziós érkezések alkalmával laktózmentes-, gluténmentes-, vegetáriánus termékeket, étel,- és italkínálatot tudunk kérésre biztosítani.

Ágynemű cseréje

Az ágyneműket minden 5. éjszaka után automatikusan cseréljük, de igény esetén lehetőség van napi cserére, illetve annak mellőzésére is. Kérésével forduljon a recepcióhoz!

Bankautomata

A szállodával szemben található.

Biliárd

A szálloda földszintjén, a Drinkbár mellett található. Eszközökért, bővebb információért kérjük, forduljanak a Drinkbárban dolgozó kollégákhoz. A szolgáltatás térítés ellenében vehető igénybe.

Biztonságos csomagmegőrzés

Érkező és utazó vendégeink részére a recepció melletti csomagszobában biztosítunk megőrzési- és tárolási lehetőséget.

Buszparkoló

A szálloda zárt, de nem őrzött parkolójában, a kijelölt helyen felár ellenében biztosított.

Büféreggeli

Minden nap 7:30-10:30 óra között svédasztalos reggelivel várjuk Vendégeinket.

Büfévacsora

Minden nap 18:00-20:00 óra között svédasztalos vacsorával várjuk Vendégeinket.

Cipőtisztítás

Lábbelik tisztítására, ápolására alkalmas cipőtisztító készletet a recepción elérhetőek. 

Csocsó

A szálloda földszintjén, a Drinkbár mellett található és felár mellett használható.

Csomagszállítás

A csomagszállítási szolgáltatás igénybevétele esetén kérjük, forduljon a recepción dolgozó kollégákhoz. Kérésre készséggel állnak rendelkezésükre be-és kijelentkezés során a bőröndök szállításában.

Dohányzás

A nemdohányzók védelméről szóló 1999. évi XLII. törvény módosításának értelmében 2012. április 1-től szigorúan tilos a zárt térben történő dohányzás, így kérnénk a dohányzás mellőzését a szállodai szobákban, szobai teraszokon egyaránt! Dohányzásra csak és kizárólag a szálloda bejáratától számított 5 méterre, illetve az étterem teraszán kijelölt dohányzóhelyeken van lehetőség!

Ezúton szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy a szállodai szobákban füstérzékelő berendezés került elhelyezésre, amely füst esetén jelez a recepción. Amennyiben dohányfüst miatt megszólal a tűzjelző berendezés, 10.000,- Ft költséget számítunk fel az adott szobára!

Drinkbár

A szálloda földszintjén található Drinkbár a hét minden napján, 8:00-22:00 óra között különböző kávé-, tea-, bor-, és koktélkülönlegességek mellett várja a kedves Vendégeket.

Ébresztés

Telefonos ébresztés igényét kérjük, jelezze a recepción.

Elektromos csatlakozás

Az áramerősség 220 Volt . Szabad konnektor a szobában, továbbá közvetlen az ágy mellett is biztosított.

Érkezés / Elutazás

Érkezés napján a szoba 14:00 órától vehető igénybe, távozás napján pedig 10:00 óráig áll Vendégeink rendelkezésére. A korai érkezés, vagy a hosszabbítás lehetőségéről és díjszabásáról a recepción érdeklődhetnek kedves Vendégeink.

Értékmegőrzés

Értéktárgyait elhelyezheti a recepción lévő központi széfben.

Elveszett és talált tárgyak

Amennyiben szállodai tartózkodása során bármit elvesztett, kérjük, forduljon a recepcióhoz. Ugyanígy a recepciót kérjük értesíteni, ha Ön talált valamit. A szállodaszobában vagy az épületben hagyott talált tárgyakat leltárba vesszük, 1 éven keresztül őrizzük meg. Ezen időn belül tudjuk kérésére utánvétellel postázni a mindenkori hivatalos postai csomagküldési díjszabályzat szerint.

Esernyő

Kérésével forduljon a recepcióhoz! Bérlésre kaució ellenében van lehetőség.

Etetőszék

Kérésére díjtalanul biztosítjuk éttermeink mindegyikében.

Eszközbérlés

Tartózkodása során lehetőség van vízforraló bérlésére. A költségek a mindenkor érvényes díjszabás szerint kerülnek felszámolásra.

Fizetési módok

Készpénzes fizetés magyar forinttal, Euroval lehetséges, emellett VISA, MasterCard, Maestro típusú bankkártyát, OTP, MKB és K&H Szép kártyát is elfogadunk.

Gyermekágy

Kérésére kiságyat, pótágyat biztosítunk. Kérésével forduljon a recepcióhoz!

Hajszárító

A recepciók a szobákban találhatóak.

Háziállatok

A szálloda „egészségügyi kiskönyvvel” rendelkező, kizárólag szobatiszta kutya, macska fogadását biztosítja külön szolgáltatási díj ellenébenellátás és egyéb felszerelés nélkül a szálloda hivatalos honlapján megfogalmazott szabályok elfogadása és betartása mellett. A szálloda belső közösségi tereibe (étterem, gyermekjátszó, stb.) közegészségügyi okokból kisállat nem vihető be.

Hidegcsomag

7:00 óra előtti elutazás esetén előző napi megrendelése alapján, reggeli helyett, díjmentesen hidegcsomagot biztosítunk. Kérését kérjük, hogy a recepción jelezze a távozás előtti napon legkésőbb 20:00 óráig!

Internet

Szobáinkban és a közösségi terekben lehetőség van térítésmentes vezeték nélküli (wi-fi) internet használatára.

Irodai szolgáltatás

Amennyiben fénymásolni szeretne, kérjük, forduljon a recepcióhoz! A szolgáltatás felár ellenében érhető el. 

Igény esetén személyes és biztonságos nyomtatási lehetőség áll Vendégeink szíves rendelkezésére.

Íróeszköz vagy jegyzetfüzet

Igény esetén biztosítjuk – kérjük, forduljon a recepcióhoz.

Játszószoba

Szállodánk 3. emeletén található a gyermekek részére kialakított játszószobánk.

Kulcskártya

A vendégszobák ajtaja és a szálloda bejáratai a recepción átadott kulcskártyával működtethető, érkezéstől az elutazás napján 11:00 óráig.
Kérjük, hogy kulcskártyájukat a szálloda egységein belül vigyék magukkal, ezzel igazolják, hogy szállodánk vendégei! A kulcskártyákat távozáskor a recepción minden esetben le kell adni, ellenkező esetben 1.000 Ft/kártya utólagosan kiszámlázásra kerül!

Légkondicionáló

A szobák egyedileg szabályozható klímával felszereltek, melyek felár ellenében vehetők igénybe. A berendezés csak bezárt nyílászárók mellett üzemel. A szállodai közösségi helyiségei légkondicionálhatóak.

Hűtő

Minihűtő minden szobában található.

Mosatás és vasalás

Mosatásra, vasalásra szánt ruhaneműit a recepción igényelhető mosatási zsákban adhatja le szállodánk recepcióján. 9 óra előtti leadásnál a megbízást 24 órán belül teljesítjük. Az árakról a recepción elhelyezett árlistáról tájékozódhat. Kérésére díjmentesen vasalót és állványt biztosítunk.

Műszaki problémák

A szobában adódó vagy a szálloda területén észlelt műszaki hibákat kérjük, jelezze a recepción!

Napi ágyazás

Igény esetén napközben is bevetjük ágyát – kérésével forduljon a recepcióhoz.

Napi takarítás

A szállodai szobákat kedves Vendégeink tartózkodása során minden nap takarítjuk. Amennyiben szeretné, hogy pihenése biztosított legyen, vagy nem kíván élni a napi szobatakarítás és az ágynemű cseréje mellőzésének lehetőségével, kérjük, használja a „Ne 

Nyitva tartás

Étterem (büfé étkezések):

Reggeli:7:30 – 10:30
Vacsora:18:00 – 2 0:00
Drinkbár: 8:00 – 22:00

Online tevékenység

Amennyiben következő itt tartózkodására szeretne szobát foglalni, forduljon a recepcióhoz vagy látogassa meg a honlapunkat a www.siofok-hotel.hu oldalon, ahol aktuális híreink és csomagajánlataink mellett közvetlen, online foglalási lehetőséget kínálunk.

Orvosi ellátás

A rendelések időpontjáról, nyitva tartásról érdeklődjön szállodánk recepcióján! Kollégáink készséggel segítenek Önnek.

Parkolás

Vendégeink a szálloda zárt, de nem őrzött parkolójában díjfizetés ellenében parkolhatnak. A szabadtéri parkolóban a KRESZ szabályai érvényesek, az itt elhelyezett tárgyakért, gépkocsikért, az abban lévő értéktárgyakért a szálloda nem vállal felelősséget. Bővebb információ a recepción.

Párnaválaszték

Szállodánk különböző töltésű (toll, szivacspárna, antiallergén) párnával rendelkezik – csere igényét kérjük, jelezze a recepción.

Pingpong

Használata ingyenes. Eszközökért és bővebb információért kérjük, forduljon a recepción dolgozó kollégákhoz.

Pótágy

Kérésére pótágyat biztosítunk. Kérjük, forduljon a recepcióhoz.

Programok és szabadidős szolgáltatások

A régióról információs anyagok állnak rendelkezésre. A felár ellenében igénybe vehető aktuális fakultatív programokról – hintózás, lovaskocsikázás, lovaglás, borkóstoló, középkori fegyverpróba – külön kiadványainkban és szórólapjainkon tájékozódhatnak. Sümeg városáról turisztikai információs térkép kérhető a recepción. Bővebb információ, jelentkezés a recepción!

Rádió, audio vagy multimédia szórakoztatás

Rádió szolgáltatás a szobai TV készüléken keresztül érhető el. Nemzetközi Tv csatornák elérhetőek.

Recepció

Front Office munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére a nap 24 órájában személyesen, vagy az 500-as melléken.

Számítástechnikai segítségnyújtás

Amennyiben számítástechnikai segítségre lenne szüksége, kérem, jelezze szállodánk recepcióján.

Széf

Értéktárgyait elhelyezheti a recepción lévő központi széfben is.

Szék

A fürdőszobába kérés esetén plusz széket biztosítunk. Igényét kérjük, jelezze a recepción.

Takarítás

Amennyiben a napi takarításon felül külön kérése lenne, kérjük, használja a „Takarítást kérek” táblát, vagy forduljon a recepcióhoz!

Takaró

A szobában plusz pléd található.

Tartalék párna

Kérésére igényelhető tartalékpárnát biztosítunk. Kérjük forduljon a recepcióhoz!

Tisztálkodó szerek

Az otthon felejtett tisztálkodó szerek pótlásában (fogkefe, fogkrém, borotválkozási szerek) a recepció szíves rendelkezésére áll. A fürdőszobákban a mosdókagylónál és a kádaknál elhelyezett adagoló szappanként, tusfürdőként és samponként egyaránt használatos készítményt tartalmaz.

Telekommunikáció, Telefon

Igény esetén külső és belső kommunikációra (walkie talkie) alkalmas eszközt biztosítunk kérésre kezelési útmutatóval térítés ellenében.

Segélyhívó telefonszámok Magyarországon: Mentők: 104
Tűzoltóság: 105
Rendőrség: 107

Általános: 112

Töltőállomás

Különböző elektromos eszközök, elsősorban telefonok részére töltőt vagy adaptert biztosítunk kérésre. Kérjük, hogy igényével forduljon a recepcióhoz.

Törölköző

Megtalálható a szobába bekészítve. Elutazáskor a törölközőt kérjük a szobában hagyni. Amennyiben napi törölközőcserét szeretne, kérjük dobja le a földre! A törölközőtartón hagyott, felakasztott törölköző azt jelenti: „Cserét nem kérek!”. 

Transzfer

Igény esetén a recepció segítséget nyújt transzfer szervezésében. A személyszállítás térítés ellenében vehető igénybe.

Televíziós csatornák, Tv

A szobákban korszerű, színes Tv található távirányítóval, előre programozott hazai és külföldi programválasztékkal. Technikai segítséget szívesen nyújtanak munkatársaink.

Tűzvédelem

Kérjük, nézze át figyelmesen az ajtajára kifüggesztett térképen a vészkijáratok helyét. A folyosón zölden világító táblák jelzik a vészkijáratokhoz vezető legrövidebb utat. Ha tűzet észlel, azonnal jelezze a recepción és hagyja el a szálloda épületét. Minden emeleten jól látható jelöléssel találhatók a tűzoltó-készülékek. A lifteket ne használja! A tűzlépcsőn keresztül a földszintre és onnan az utcára juthat!

Varrókészlet

Igényét kérjük, jelezze a recepción! Varrókészlet igény esetén a recepción igényelhető.

Vendégészrevételek- és vélemények

Szállodánk hitvallása a hozzánk érkező vendégek igényeinek maximális kiszolgálása. Amennyiben valamelyik szolgáltatásunkkal nem elégedett, kérjük, azonnal forduljon az illetékes részleg dolgozóihoz, vezetőjéhez vagy a recepción jelezze a problémát.

Minden kedves Vendégünknek kellemes pihenést kívánunk! Reméljük, hogy a nálunk töltött idő kellemesen telik majd és elégedett törzsvendégként a jövőben is visszatérnek hozzánk!

Akadálymentesítés

Szállodánkban sajnos akadálymentes szoba nem található. A ház szolgáltató,- és közösségi terei önmeghajtott kerekesszékkel vagy segítséggel elérhetőek, a megközelíthetőséget liftek és akadálymentesített útvonalak segítik.

Ágynemű cseréje

Az ágyneműket minden 5. éjszaka után automatikusan cseréljük, de igény esetén lehetőség van napi cserére, illetve annak mellőzésére is. Kérésével forduljon a recepcióhoz!

Bankautomata

A szállodával szemben található.

Biliárd

A szálloda földszintjén, a Drinkbár mellett található. Eszközökért, bővebb információért kérjük, forduljanak a Drinkbárban dolgozó kollégákhoz. A szolgáltatás térítés ellenében vehető igénybe.

Biztonságos csomagmegőrzés

Érkező és utazó vendégeink részére a recepció melletti csomagszobában biztosítunk megőrzési- és tárolási lehetőséget.

Buszparkoló

A szálloda zárt, de nem őrzött parkolójában, a kijelölt helyen felár ellenében biztosított.

Büféreggeli

Minden nap 7:30-10:30 óra között svédasztalos reggelivel várjuk Vendégeinket.

Büfévacsora

Minden nap 18:00-20:00 óra között svédasztalos vacsorával várjuk Vendégeinket.

Csocsó

A szálloda földszintjén, a Drinkbár mellett található és felár mellett használható.

Dohányzás

A nemdohányzók védelméről szóló 1999. évi XLII. törvény módosításának értelmében 2012. április 1-től szigorúan tilos a zárt térben történő dohányzás, így kérnénk a dohányzás mellőzését a szállodai szobákban, szobai teraszokon egyaránt! Dohányzásra csak és kizárólag a szálloda bejáratától számított 5 méterre, illetve az étterem teraszán kijelölt dohányzóhelyeken van lehetőség!

Ezúton szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy a szállodai szobákban füstérzékelő berendezés került elhelyezésre, amely füst esetén jelez a recepción. Amennyiben dohányfüst miatt megszólal a tűzjelző berendezés, 10.000,- Ft költséget számítunk fel az adott szobára!

Drinkbár

A szálloda földszintjén található Drinkbár a hét minden napján, 8:00-22:00 óra között különböző kávé-, tea-, bor-, és koktélkülönlegességek mellett várja a kedves Vendégeket.

Ébresztés

Telefonos ébresztés igényét kérjük, jelezze a recepción.

Elektromos csatlakozás

Az áramerősség 220 Volt . Szabad konnektor a szobában, továbbá közvetlen az ágy mellett is biztosított.

Érkezés / Elutazás

Érkezés napján a szoba 14:00 órától vehető igénybe, távozás napján pedig 10:00 óráig áll Vendégeink rendelkezésére. A korai érkezés, vagy a hosszabbítás lehetőségéről és díjszabásáról a recepción érdeklődhetnek kedves Vendégeink.

Értékmegőrzés

Értéktárgyait elhelyezheti a recepción lévő központi széfben.

Elveszett és talált tárgyak

Amennyiben szállodai tartózkodása során bármit elvesztett, kérjük, forduljon a recepcióhoz. Ugyanígy a recepciót kérjük értesíteni, ha Ön talált valamit. A szállodaszobában vagy az épületben hagyott talált tárgyakat leltárba vesszük, 1 éven keresztül őrizzük meg. Ezen időn belül tudjuk kérésére utánvétellel postázni a mindenkori hivatalos postai csomagküldési díjszabályzat szerint.

Esernyő

Kérésével forduljon a recepcióhoz! Bérlésre kaució ellenében van lehetőség.

Etetőszék

Kérésére díjtalanul biztosítjuk éttermeink mindegyikében.

Fizetési módok

Készpénzes fizetés magyar forinttal, Euroval lehetséges, emellett VISA, MasterCard, Maestro típusú bankkártyát, OTP, MKB és K&H Szép kártyát is elfogadunk.

Gyermekágy

Kérésére kiságyat, pótágyat biztosítunk. Kérésével forduljon a recepcióhoz!

Hajszárító

A recepción hajszárító igényelhető.

Háziállatok

A szálloda „egészségügyi kiskönyvvel” rendelkező, kizárólag szobatiszta kutya, macska fogadását biztosítja külön szolgáltatási díj ellenébenellátás és egyéb felszerelés nélkül a szálloda hivatalos honlapján megfogalmazott szabályok elfogadása és betartása mellett. A szálloda belső közösségi tereibe (étterem, gyermekjátszó, stb.) közegészségügyi okokból kisállat nem vihető be.

Internet

Szobáinkban és a közösségi terekben lehetőség van térítésmentes vezeték nélküli (wi-fi) internet használatára.

Irodai szolgáltatás

Amennyiben fénymásolni szeretne, kérjük, forduljon a recepcióhoz! A szolgáltatás felár ellenében érhető el. 

Játszószoba

Szállodánk 3. emeletén található a gyermekek részére kialakított játszószobánk.

Kulcskártya

A vendégszobák ajtaja és a szálloda bejáratai a recepción átadott kulcskártyával működtethető, érkezéstől az elutazás napján 11:00 óráig.
Kérjük, hogy kulcskártyájukat a szálloda egységein belül vigyék magukkal, ezzel igazolják, hogy szállodánk vendégei! A kulcskártyákat távozáskor a recepción minden esetben le kell adni, ellenkező esetben 1.000 Ft/kártya utólagosan kiszámlázásra kerül!

Légkondicionáló

A szobák egyedileg szabályozható klímával felszereltek, melyek felár ellenében vehetők igénybe. A berendezés csak bezárt nyílászárók mellett üzemel. A szállodai közösségi helyiségei légkondicionálhatóak.

Hűtő

Minihütő minden szobában található.

Műszaki problémák

A szobában adódó vagy a szálloda területén észlelt műszaki hibákat kérjük, jelezze a recepción!

Napi takarítás

A szállodai szobákat kedves Vendégeink tartózkodása során minden nap takarítjuk. Amennyiben szeretné, hogy pihenése biztosított legyen, vagy nem kíván élni a napi szobatakarítás és az ágynemű cseréje mellőzésének lehetőségével, kérjük, használja a „Ne zavarj” táblát!

Nyitva tartás

Étterem (büfé étkezések):

Reggeli:7:30 – 10:30
Vacsora:18:00 – 2 0:00
Drinkbár: 8:00 – 22:00

Online tevékenység

Amennyiben következő itt tartózkodására szeretne szobát foglalni, forduljon a recepcióhoz vagy látogassa meg a honlapunkat a www.siofok-hotel.hu oldalon, ahol aktuális híreink és csomagajánlataink mellett közvetlen, online foglalási lehetőséget kínálunk.

Orvosi ellátás

A rendelések időpontjáról, nyitva tartásról érdeklődjön szállodánk recepcióján! Kollégáink készséggel segítenek Önnek.

Parkolás

Vendégeink a szálloda zárt, de nem őrzött parkolójában díjfizetés ellenében parkolhatnak. A szabadtéri parkolóban a KRESZ szabályai érvényesek, az itt elhelyezett tárgyakért, gépkocsikért, az abban lévő értéktárgyakért a szálloda nem vállal felelősséget. Bővebb információ a recepción.

Pingpong

Használata ingyenes. Eszközökért és bővebb információért kérjük, forduljon a recepción dolgozó kollégákhoz.

Pótágy

Kérésére pótágyat biztosítunk. Kérjük, forduljon a recepcióhoz.

Programok és szabadidős szolgáltatások

A régióról információs anyagok állnak rendelkezésre. A felár ellenében igénybe vehető aktuális fakultatív programokról – hintózás, lovaskocsikázás, lovaglás, borkóstoló, középkori fegyverpróba – külön kiadványainkban és szórólapjainkon tájékozódhatnak. Sümeg városáról turisztikai információs térkép kérhető a recepción. Bővebb információ, jelentkezés a recepción!

Rádió, audio vagy multimédia szórakoztatás

Rádió szolgáltatás a szobai TV készüléken keresztül érhető el. Nemzetközi Tv csatornák elérhetőek.

Recepció

Front Office munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére a nap 24 órájában személyesen, vagy az 500-as melléken.

Számítástechnikai segítségnyújtás

Amennyiben számítástechnikai segítségre lenne szüksége, kérem, jelezze szállodánk recepcióján.

Széf

Értéktárgyait elhelyezheti a recepción lévő központi széfben is.

Takarítás

Amennyiben a napi takarításon felül külön kérése lenne, kérjük, használja a „Takarítást kérek” táblát, vagy forduljon a recepcióhoz!

Takaró

A szobában plusz pléd található.

Törölköző

Megtalálható a szobába bekészítve. Elutazáskor a törölközőt kérjük a szobában hagyni. Amennyiben napi törölközőcserét szeretne, kérjük dobja le a földre! A törölközőtartón hagyott, felakasztott törölköző azt jelenti: „Cserét nem kérek!”. 

Televíziós csatornák, Tv

A szobákban korszerű, színes Tv található távirányítóval, előre programozott hazai és külföldi programválasztékkal. Technikai segítséget szívesen nyújtanak munkatársaink.

Tűzvédelem

Kérjük, nézze át figyelmesen az ajtajára kifüggesztett térképen a vészkijáratok helyét. A folyosón zölden világító táblák jelzik a vészkijáratokhoz vezető legrövidebb utat. Ha tűzet észlel, azonnal jelezze a recepción és hagyja el a szálloda épületét. Minden emeleten jól látható jelöléssel találhatók a tűzoltó-készülékek. A lifteket ne használja! A tűzlépcsőn keresztül a földszintre és onnan az utcára juthat!

Varrókészlet

Igényét kérjük, jelezze a recepción! Varrókészlet igény esetén a recepción igényelhető.

Minden kedves Vendégünknek kellemes pihenést kívánunk! Reméljük, hogy a nálunk töltött idő kellemesen telik majd és elégedett törzsvendégként a jövőben is visszatérnek hozzánk!

Gyerek- és bababarát szolgáltatásaink

  • játszótér: csúszda, mászóka, hinta, kerti ház, homokozó, torony, kis motor
  • játszószoba, a szálloda harmadik emeletén
  • az étteremben gyerekszék, műanyag poharak és tányérok
  • utazóágy kérésre ingyenesen vehető igénybe
  • babakád kérésre ingyenesen vehető igénybe
  • bili kérésre ingyenesen vehető igénybe