A szállodában és környékén igénybe vehető hotel szolgáltatások:

A-Z INFORMÁCIÓK

Tájékoztatónk segítségével szeretnénk Önöknek bemutatni szállodánk széleskörű szolgáltatásait, illetve szeretnénk felhívni figyelmüket a legfontosabb tudnivalókra.

Akadálymentesítés

Szállodánkban sajnos akadálymentes szoba nem található. A ház szolgáltató,- és közösségi terei önmeghajtott kerekesszékkel vagy segítséggel elérhetőek, a megközelíthetőséget liftek és akadálymentesített útvonalak segítik.

Ágynemű cseréje

Az ágyneműket minden 5. éjszaka után automatikusan cseréljük, de igény esetén lehetőség van napi cserére, illetve annak mellőzésére is. Kérésével forduljon a recepcióhoz!

Bankautomata

A szállodával szemben található.

Biliárd

A szálloda földszintjén, a Drinkbár mellett található. Eszközökért, bővebb információért kérjük, forduljanak a Drinkbárban dolgozó kollégákhoz. A szolgáltatás térítés ellenében vehető igénybe.

Biztonságos csomagmegőrzés

Érkező és utazó vendégeink részére a recepció melletti csomagszobában biztosítunk megőrzési- és tárolási lehetőséget.

Buszparkoló

A szálloda zárt, de nem őrzött parkolójában, a kijelölt helyen felár ellenében biztosított.

Büféreggeli

Minden nap 7:30-10:30 óra között svédasztalos reggelivel várjuk Vendégeinket.

Büfévacsora

Minden nap 18:00-20:00 óra között svédasztalos vacsorával várjuk Vendégeinket.

Csocsó

A szálloda földszintjén, a Drinkbár mellett található és felár mellett használható.

Dohányzás

A nemdohányzók védelméről szóló 1999. évi XLII. törvény módosításának értelmében 2012. április 1-től szigorúan tilos a zárt térben történő dohányzás, így kérnénk a dohányzás mellőzését a szállodai szobákban, szobai teraszokon egyaránt! Dohányzásra csak és kizárólag a szálloda bejáratától számított 5 méterre, illetve az étterem teraszán kijelölt dohányzóhelyeken van lehetőség!

Ezúton szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy a szállodai szobákban füstérzékelő berendezés került elhelyezésre, amely füst esetén jelez a recepción. Amennyiben dohányfüst miatt megszólal a tűzjelző berendezés, 10.000,- Ft költséget számítunk fel az adott szobára!

Drinkbár

A szálloda földszintjén található Drinkbár a hét minden napján, 8:00-22:00 óra között különböző kávé-, tea-, bor-, és koktélkülönlegességek mellett várja a kedves Vendégeket.

Ébresztés

Telefonos ébresztés igényét kérjük, jelezze a recepción.

Elektromos csatlakozás

Az áramerősség 220 Volt . Szabad konnektor a szobában, továbbá közvetlen az ágy mellett is biztosított.

Érkezés / Elutazás

Érkezés napján a szoba 14:00 órától vehető igénybe, távozás napján pedig 10:00 óráig áll Vendégeink rendelkezésére. A korai érkezés, vagy a hosszabbítás lehetőségéről és díjszabásáról a recepción érdeklődhetnek kedves Vendégeink.

Értékmegőrzés

Értéktárgyait elhelyezheti a recepción lévő központi széfben.

Elveszett és talált tárgyak

Amennyiben szállodai tartózkodása során bármit elvesztett, kérjük, forduljon a recepcióhoz. Ugyanígy a recepciót kérjük értesíteni, ha Ön talált valamit. A szállodaszobában vagy az épületben hagyott talált tárgyakat leltárba vesszük, 1 éven keresztül őrizzük meg. Ezen időn belül tudjuk kérésére utánvétellel postázni a mindenkori hivatalos postai csomagküldési díjszabályzat szerint.

Esernyő

Kérésével forduljon a recepcióhoz! Bérlésre kaució ellenében van lehetőség.

Etetőszék

Kérésére díjtalanul biztosítjuk éttermeink mindegyikében.

Fizetési módok

Készpénzes fizetés magyar forinttal, Euroval lehetséges, emellett VISA, MasterCard, Maestro típusú bankkártyát, OTP, MKB és K&H Szép kártyát is elfogadunk.

Gyermekágy

Kérésére kiságyat, pótágyat biztosítunk. Kérésével forduljon a recepcióhoz!

Hajszárító

A recepción hajszárító igényelhető.

Háziállatok

A szálloda „egészségügyi kiskönyvvel” rendelkező, kizárólag szobatiszta kutya, macska fogadását biztosítja külön szolgáltatási díj ellenébenellátás és egyéb felszerelés nélkül a szálloda hivatalos honlapján megfogalmazott szabályok elfogadása és betartása mellett. A szálloda belső közösségi tereibe (étterem, gyermekjátszó, stb.) közegészségügyi okokból kisállat nem vihető be.

Internet

Szobáinkban és a közösségi terekben lehetőség van térítésmentes vezeték nélküli (wi-fi) internet használatára.

Irodai szolgáltatás

Amennyiben fénymásolni szeretne, kérjük, forduljon a recepcióhoz! A szolgáltatás felár ellenében érhető el. 

Játszószoba

Szállodánk 3. emeletén található a gyermekek részére kialakított játszószobánk.

Kulcskártya

A vendégszobák ajtaja és a szálloda bejáratai a recepción átadott kulcskártyával működtethető, érkezéstől az elutazás napján 11:00 óráig.
Kérjük, hogy kulcskártyájukat a szálloda egységein belül vigyék magukkal, ezzel igazolják, hogy szállodánk vendégei! A kulcskártyákat távozáskor a recepción minden esetben le kell adni, ellenkező esetben 1.000 Ft/kártya utólagosan kiszámlázásra kerül!

Légkondicionáló

A szobák egyedileg szabályozható klímával felszereltek, melyek felár ellenében vehetők igénybe. A berendezés csak bezárt nyílászárók mellett üzemel. A szállodai közösségi helyiségei légkondicionálhatóak.

Hűtő

Minihütő minden szobában található.

Műszaki problémák

A szobában adódó vagy a szálloda területén észlelt műszaki hibákat kérjük, jelezze a recepción!

Napi takarítás

A szállodai szobákat kedves Vendégeink tartózkodása során minden nap takarítjuk. Amennyiben szeretné, hogy pihenése biztosított legyen, vagy nem kíván élni a napi szobatakarítás és az ágynemű cseréje mellőzésének lehetőségével, kérjük, használja a „Ne zavarj” táblát!

Nyitva tartás

Étterem (büfé étkezések):

Reggeli:7:30 – 10:30
Vacsora:18:00 – 2 0:00
Drinkbár: 8:00 – 22:00

Online tevékenység

Amennyiben következő itt tartózkodására szeretne szobát foglalni, forduljon a recepcióhoz vagy látogassa meg a honlapunkat a www.siofok-hotel.hu oldalon, ahol aktuális híreink és csomagajánlataink mellett közvetlen, online foglalási lehetőséget kínálunk.

Orvosi ellátás

A rendelések időpontjáról, nyitva tartásról érdeklődjön szállodánk recepcióján! Kollégáink készséggel segítenek Önnek.

Parkolás

Vendégeink a szálloda zárt, de nem őrzött parkolójában díjfizetés ellenében parkolhatnak. A szabadtéri parkolóban a KRESZ szabályai érvényesek, az itt elhelyezett tárgyakért, gépkocsikért, az abban lévő értéktárgyakért a szálloda nem vállal felelősséget. Bővebb információ a recepción.

Pingpong

Használata ingyenes. Eszközökért és bővebb információért kérjük, forduljon a recepción dolgozó kollégákhoz.

Pótágy

Kérésére pótágyat biztosítunk. Kérjük, forduljon a recepcióhoz.

Programok és szabadidős szolgáltatások

A régióról információs anyagok állnak rendelkezésre. A felár ellenében igénybe vehető aktuális fakultatív programokról – hintózás, lovaskocsikázás, lovaglás, borkóstoló, középkori fegyverpróba – külön kiadványainkban és szórólapjainkon tájékozódhatnak. Sümeg városáról turisztikai információs térkép kérhető a recepción. Bővebb információ, jelentkezés a recepción!

Rádió, audio vagy multimédia szórakoztatás

Rádió szolgáltatás a szobai TV készüléken keresztül érhető el. Nemzetközi Tv csatornák elérhetőek.

Recepció

Front Office munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére a nap 24 órájában személyesen, vagy az 500-as melléken.

Számítástechnikai segítségnyújtás

Amennyiben számítástechnikai segítségre lenne szüksége, kérem, jelezze szállodánk recepcióján.

Széf

Értéktárgyait elhelyezheti a recepción lévő központi széfben is.

Takarítás

Amennyiben a napi takarításon felül külön kérése lenne, kérjük, használja a „Takarítást kérek” táblát, vagy forduljon a recepcióhoz!

Takaró

A szobában plusz pléd található.

Törölköző

Megtalálható a szobába bekészítve. Elutazáskor a törölközőt kérjük a szobában hagyni. Amennyiben napi törölközőcserét szeretne, kérjük dobja le a földre! A törölközőtartón hagyott, felakasztott törölköző azt jelenti: „Cserét nem kérek!”. 

Televíziós csatornák, Tv

A szobákban korszerű, színes Tv található távirányítóval, előre programozott hazai és külföldi programválasztékkal. Technikai segítséget szívesen nyújtanak munkatársaink.

Tűzvédelem

Kérjük, nézze át figyelmesen az ajtajára kifüggesztett térképen a vészkijáratok helyét. A folyosón zölden világító táblák jelzik a vészkijáratokhoz vezető legrövidebb utat. Ha tűzet észlel, azonnal jelezze a recepción és hagyja el a szálloda épületét. Minden emeleten jól látható jelöléssel találhatók a tűzoltó-készülékek. A lifteket ne használja! A tűzlépcsőn keresztül a földszintre és onnan az utcára juthat!

Varrókészlet

Igényét kérjük, jelezze a recepción! Varrókészlet igény esetén a recepción igényelhető.

Minden kedves Vendégünknek kellemes pihenést kívánunk! Reméljük, hogy a nálunk töltött idő kellemesen telik majd és elégedett törzsvendégként a jövőben is visszatérnek hozzánk!

Gyerek- és bababarát szolgáltatásaink

  • játszótér: csúszda, mászóka, hinta, kerti ház, homokozó, torony, kis motor
  • játszószoba, a szálloda harmadik emeletén
  • az étteremben gyerekszék, műanyag poharak és tányérok
  • utazóágy kérésre ingyenesen vehető igénybe
  • babakád kérésre ingyenesen vehető igénybe
  • bili kérésre ingyenesen vehető igénybe