Online szállásfoglalás Siófok

Nyitás: 2022.05.20. péntek

Szobát a következő elérhetőségeken foglalhat: Téli szezonban szállásfoglalás ill. szállásértékesítés csak online felületünkön ill. e-mailben lehetséges. Szobafoglalás egész évben lehetséges, az alul található elérhetőségek egyikén. Már elérhető online szállásfoglalás rendszerünk, ahol naprakész árajánlatot, csomagajánlatokat kaphatnak és le is tudják a szobákat foglalni.

Online szállásfoglalás

Az e-mailekre 24-48 órán belül válaszolunk. Foglalás előtt kérjük tekintse meg  akciós és last minute csomagjainkat valamint árlistánkat.

Hotel Lidó Siófok elérhetőség és kapcsolat:

Hotel Lidó Siófok telefonszám: 0630/9666-042 ( él 2021.05.21-től.) – amennyiben sok vendégérkezésünk van a szezon folyamán, akkor munkatársaink nem tudják a telefont minden órában felvenni. Ezért kérjük, hogy júniustól-augusztusig délelőtti ill. 16 óra után érdeklődjenek. Hotel Lidó Siófok email: info@siofok-hotel.com

Minden ajánlatkérésre 24-48 órán belül válaszolunk. Felhívjuk figyelmüket, hogy minden általunk adott ajánlatkérés érvényessége max. 2 nap.

A Hotel Lidó Siófok a Petőfi sétányon helyezkedik el. Az alábbi Siófok térkép megmutatja a pontos elhelyezkedését: Cím: Hotel Lidó 8600 Siófok Petőfi sétány 11.

Szállásfoglalás

Már elérhető az online szállásfoglalás rendszerünk. Adja meg a kívánt dátumot, a kért szobamennyiséget, hány utazó van Önök között, gyerekek számát és korát. A kért adatokkal a rendszer különböző szobatípusokat fog megjeleníteni. Az árak között akciós ajánlatokat is fognak találni. Válasszák ki az Önök számára megfelelő árfekvésű szobát, majd lépjenek tovább a foglalási adatok megadásához. A rendszer automatikusan fog visszaigazolást küldeni, amely, azaz a szállásfoglalás akkor válik érvényessé, ha a kért 30% előleget a szálloda számára befizették.